GRILL BAR JERUSALEM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 884 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grill Bar Jerusalem. Meer weten? Ontdek meer

7 dec 2022 om 19:34 Pizza had warmer gemogen, maar was oké
28 nov 2022 om 8:28 Somehow, when I order in the afternoon, they always manage to deliver extremely late. They should not advertise that they are open for delivery in the afternoon.
27 nov 2022 om 11:17 Lang wachten, maar de moeite waard!
25 nov 2022 om 21:24 Besteld om 1830, gezegd dat het bezorgd zou worden om 20:00 ( best lang al maar oke ) om vervolgens om 21:00 aan te bellen. Geen telefoon, sms of excuses nadat ik zelf maar eens heb gebeld. Na 25 jaar (door vorige eigenaren goed behandeld) nu klaar!
23 nov 2022 om 21:20 Eten is goed qua smaak maar niet warm meer bij levering.
22 nov 2022 om 22:42 Om 18.10 bestelling geplaatst en om 21.30 eten bezorgd. Dit kan echt niet. Het eten was verder wel oke.
17 nov 2022 om 9:22 snel en lekker alleen beetje weinig saus
15 nov 2022 om 13:40 2 en half uur gewacht op me eten, eten was lekker maar veel vet in het bakje
10 nov 2022 om 10:39 Mijn 3e keer bij hun en het is kwaliteit food! Een van de beste plekken in almere.
9 nov 2022 om 14:38 Alles was top! Houden zo.
5 nov 2022 om 23:36 Eten was goed. Wel voor blikje drinken betaald , niet gekregen. Minpuntje…
1 nov 2022 om 21:40 Kebab was smakeloos, een dubbelgevouwen platte lap gehakt, en warm bovenop de sla gelegd waardoor die slap en warm was en niet meer lekker. Ik was na de kebab behoorlijk ziek!!! Shoarma ook vrij smakeloos. We bestellen hier dus nooit meer.